آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه
آشنایی با آلو سیاه نام علمی این میوه خوشمزه در سایت جسارت
گوجه وحشی، آلوچه، هلاله و آلو سیاه (نام علمی: Prunus spinosa) نوعی آلوست که اصالت آن مربوط به اروپا، غرب آسیا و مناطقی از شمال شرق آفریقاست. این درخت همچنین بطور موضعی در برخی از نواحی آمریکای شمالی و نیوزیلند نیز میروید.هر چند که خود آلو (نام علمی: Prunus domestica) یک گونه از درختان زیرسردهٔ آلو و همچنین میوهٔ حاصل از این گونه درخت است.
آلو سیاه نام علمی
آلو بخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو یا گوجه سبز به دست میآید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطرهطلا در آب کمی جوشانده میشود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک میشود. این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد. همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، آلوی خشک شده به عنون یک عامل ملین و از بین برنده یبوست شناخته میشود.
نام علمی آلو سیاه
درختان آلو از سه سالگی به بعد میوه دهی خود را شروع میکنند. درختان آلو قبل از برگدهی، گلدهی را شروع میکند و در زمان تشکیل میوه برگ دهی نیز شروع میشود؛ بنابراین درخت الو در طول تابستان و قبل از ریزش برگها در پاییز بایستی به انداز ه کافی در اندام خود انرژی ذخیره کند تا به رشد اولیه میوه در بهار کمک نماید. اگر برگهای درخت هر چه زود تر زرد شده یا دچار ریزش شوند لذا درخت قادر نخواهد بود انرژی کافی برای رشد اولیه درخت ذخیره نماید در نتیجه میوهها به علت رشد ضعیف، دچار ریزش میشوند.
آلو سیاه نام علمی
بیشتر بخوانید :