آب مرواریدو راههای درمان

آب مرواریدو راههای درمان

آب مروارید چشم،آب مروارید چشم چیست،آب مروارید+درمان،آب مروارید مادرزادی،آب مروارید علائم

بهتر است بدانید که آب مروارید، کدر شدن عدسی چشم است که باعث ایجاد مشکلات بینایی می‌شود. در مراحل اولیه، استفاده از نور قوی و

عینک، مشکلات بینایی ناشی از آب مروارید را کمتر می‌ نماید. اما در مراحل بعدی بیماری، انجام جراحی برای بهبود بینایی ضروری ولازم می

باشد. امروزه عمل جراحی آب مروارید کم خطر و بسیار موثر می باشد..

لازم به ذکر است که عدسی ساختمان شفاف و بدون رگ با قطر حدود 9 میلی متر و ضخامت 4 میلی متر است که در بخش میانی کره چشم قرار

گرفته و سبب تمرکز نور بر روی شبکیه می‌گردد. شبکیه لایه حساس به نور در چشم است که پیام‌های بینایی را دریافت خواهد کرد.

درواقع در یک چشم طبیعی نور از عدسی عبور کرده و روی شبکیه متمرکز می‌گردد. برای به وجود آمدن یک تصویر دقیق، عدسی باید شفاف باشد.

 

آب مروارید، درمان آب مروارید

آیا می دانیدآب مروارید چیست؟

بهتر است بدانید که عدسی از آب و پروتئین ساخته شده و شفاف است تا نور بتواند از آن عبور کند. بعضی اوقات بخشی از این پروتئین‌ها تغییر

یافته و باعث کدورت قسمت‌هایی از عدسی می گردند.در واقع نور به خوبی به شبکیه نمی‌رسد و اختلال بینایی ایجاد می‌گرذ که این پدیده را آب

مروارید نامیده اند.

گفتنی است که در مراحل اولیه که تنها بخش کوچکی از عدسی کدر شده است شاید آب مروارید مشکلی ایجاد نمی کند.، ولیدر بیشتر مواقع این

روند ادامه می‌یابد و بخش بزرگی از عدسی کدر می‌گردد و بینایی را مختل می‌سازد. سرعت پیشرفت آب مروارید در بین افراد مختلف متفاوت

است. آب مروارید ناشی از افزایش سن به تدریج و طی چند سال پیشرفت می‌نماید. آب مروارید در افراد جوان و افراد دیابتی امکان دارد به سرعت

و طی چند ماه پیشرفت نماید اما سرعت پیشرفت آب مروارید در هر فرد را نمی‌توان دقیقا پیشگویی نمود.

جالب است بدانید که آب مروارید از چشمی به چشم دیگر سرایت نمی‌کند اگرچه افراد زیادی مبتلا به آب مروارید در هر دو چشم هستند، ولی

همیشه سرعت پیشرفت بیماری در دو چشم یکسان نخواهد بود. مطالب زیادی در مورد آب مروراید ناشی از سن روشن شده است، اما هنوز

هیچ علت قطعی برای آن مشخص نگردیده است. دانشمندان علل متعددی از جمله سیگار کشیدن، بیماری قند و تماس زیاد با نور خورشید را

برای مبتلا شدن  به آن ذکر می‌کنند.

آب مروارید، درمان آب مروارید

علائم آب مروارید را بشناسید؟

رایج ترین علائم این بیماری شامل موارد زیر است :

 تار شدن یا محو شدن بینایی رد فرد مبتلا

حساس شدن به روشنایی و نو ر: درخشندگی زیاد نور اتومبیل‌ها در شب، خیرگی و پخش نور چراغ‌ها و نور آفتاب، دیدن هاله اطراف چراغ‌ها.

کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ‌ها دردید فرد مبتلا

ایجاد دید کم در شب.

دو بینی یا چند بینی (که با افزایش شدت آب مروارید وضعیت بدتر می‌شود).

 افزایش دید نزدیک، تغییرات  مداوم درشماره عینک و یا لنز تماسی.

لازم به ذکر است که این علائم می‌تواند ناشی از سایر بیماری‌های چشمی نیز باشند، پس اگر دچار هر یک از این علائم شده اید حتما به چشم

پزشک مراجعه کنید.

آب مروارید، درمان آب مروارید

چگونه بیماری آب مروارید تشخیص داده می‌شود؟

به یاد داشته باشید که تشخیص آب مروارید با دیدن عدسی کدر شده توسط دستگاه‌های چشم پزشکی صورت می پذیرد. ارزیابی با چراغ قوه‌ قابل اعتماد نیست، زیرا همراهی برخی از بیماری‌ها با آب مروارید از جمله آب سیاه با چراغ قوه قابل تشخیص نیست. برای تشخیص صحیح، معایناتی که توسط چشم پزشک انجام می‌شود شامل موارد زیر است:

 اندازه گیری قدرت بینایی فرد

 گشاد کردن مردمک که با مصرف قطره‌های چشمی صورت می‌گیرد و به چشم پزشک اجازه می‌دهد تا تمام قسمت‌های عدسی و شبکیه را کاملا

معاینه شود توسط پزشک

 تونومتری: با این معاینه فشار چشم اندازی گیری می‌ گردد. افزایش فشار امکان دارد علامت گلوکوم (آب سیاه ) باشد.

همچنین چشم پزشک امکان دارد معاینات دیگری برای بررسی سلامت سایر اجزای چشم نیز انجام دهد.

 

آب مروارید، درمان آب مروارید

چگونه می‌توانید از بینایی محافظت کنید؟

بهتر است بدانید که با اینکه نمی دانیم  که چگونه باید از آب مروارید پیشگیری نمود اما افراد بالای 60 سال در معرض مشکلات بینایی زیادی

هستند و اگر 60 سال و یا بیشتر دارید، سالی یک‌بار باید مورد معاینات کامل چشمی قرار گرفت. این معاینات امکان تشخیص علائم بیماری‌های آب

مروارید، آب سیاه، مشکلات نقطه حساس بینایی ناشی از سن و سایر اختلالات بینایی را به پزشک خواهد داد.

آب مرواریدو راههای درمان

مطالب مرتبط :

کوررنگی

گل مژه

عوامل بالا برنده فشار خون

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

فشار خون بالا,عوامل بالا برنده فشار خون

فشارخون بالا عبارت است از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیواره رگ‌های خونی فشارخون بالا به نام قاتل خاموش هم خوانده می‌شود.

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

فشار خون این قاتل خاموش در کمین چه کسانی است؟ چون تا زمانی که آسیب جدی به بدن وارد نشده علامتی ندارد.
توجه کنید که فشارخون به طور طبیعی در اثر استرس و فعالیت بدنی هم بالا می‌رود اما فردی که دچار بیماری فشارخون بالا است، به هنگام استراحت نیز فشارخونی بالاتر از حد طبیعی دارد.

1) استرس:
وقتی در وضعیتی فوق‌العاده مانند تغییر موقعیت، اضطراب و عصبانیت قرار می‌گیریم، بدن ما فعالیت خود را با مجموعه‌‌ای از تغییرات سریع داخلی تنظیم می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها آزاد شدن هورمون آدرنالین از غدد فوق کلیوی است که با افزایش تعداد ضربان قلب و تنگ شدن عروق به کمک برخی ترشحات دیگر به بالا رفتن فشارخون منجر می‌شود.

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

2) رژیم غذایی:
تحقیقات نشان می‌دهد که نمک از عوامل افزایش دهنده فشارخون است. مصرف نمک زیاد از دوران کودکی پایه‌ای برای بالا رفتن فشارخون در سنین بالاتر می‌شود.پس بهتر است میزان نمک در غذای روزانه کودک، به خصوص شیرخوار محدود و یا حذف شود و در دوران بزرگسالی هم به اندازه مناسب باشد.

فشار خون بالا,عوامل بالا برنده فشار خون

3) سیگار:
سیگار به دلیل اینکه به آزاد شدن هورمون آدرنالین منجر می‌شود موجب افزایش فشارخون می‌شود.

4) سن بالای 60 سال:
تحقیقات نشان می‌دهد که آسیب دیدن سلول‌های کلیه، مهم‌ترین علت ابتلا به فشارخون در نوار سن است. بهترین راه جلوگیری از آسیب دیدن سلول‌های کلیه، اصلاح رژیم غذایی و استفاده از میوه‌ها و انواع سبزی‌ها و غلات و حبوبات است.

6 عاملی که فشار خون را بالا می برند

5) چاقی:
فشارخون بالا در افراد چاق دو برابر افرادی است که اضافه وزن ندارند یا وزن طبیعی دارند. افراد چاق و دارای اضافه وزن در صورتی که رژیم غذایی خود را نیز تعدیل نکنند، علاوه بر ابتلا به فشارخون بالا، در معرض انواع صدمات ناشی از فشارخون مانند سکته و بیماری‌های قلبی نیز قرار دارند.

6) بیماری تصلب شرایین :
تصلب شرایین یا سختی عروق اصلی، پرفشاری مزمن خون است که عامل شروع آن، آسیب به جدار داخلی عروق است که به دنبال رسوب کلسیم و کلسترول در جدار عروق ایجاد می‌شود.

عوامل بالا برنده فشار خون

آیت الکرسی کی فضیلت

متن آیت الکرسی+ترجمه و خواص

متن آیت الکرسی+ترجمه و خواص

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ :
خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست او همیشه زندهء پا برجای است .
لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ :
(پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد .
لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ :
آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست .
مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ :
مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازهء او .
یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ :
ایشان به پیدا و پنهان آگاه است .
وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء :
وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد .
وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ :
دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است .
وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا :
نگهداری اینها برایش کاری نیست .

وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ :
و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است .

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ :
در دین اجباری نیست .
قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ :
فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است .
فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ :
پس آن کس که طغیانگر بود .
یُؤْمِن بِاللّهِ :
به خدا ایمان آورد .
فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ :
به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است .
لاَ انفِصَامَ لَهَا :
که پاره شدنی نیست .
وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ :
و خدا شنوا و دانا است .
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُو اْ :
خدا پشتیبان افراد باایمان است .
یخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُر :
ِ آنها را از تاریکیها بیرون می *آورد و به طرف نور می برد .
وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ :
به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند.
یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ :
چنان که که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکی ها می برد .
أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ :
آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود .

آیت الکرسی

باغ نگارستان دانشگاه تهران

تاریخچه باغ نگارستان + عکس

باغ نگارستان,باغ نگارستان آدرس,باغ نگارستان میدان بهارستان,باغ نگارستان کافه تهرون,

باغ نگارستان دانشگاه تهران,باغ نگارستان مخابرات,باغ نگارستان کجاست

یکی از مناطق گردشگری در تهران بزرگ باغ موزه نگارستان است.

قصر یا باغ نگارستان بین سال‌های 1228-1222 هـ .ق. به فرمان فتحعلی‌شاه قاجار، با هدف ایجاد یک مرکز ییلاقی ـ حکومتی در خارج از دارالخلافه تهران ساخته شد. به دلیل وجود نقاشی‌ها و نگاره‌های متعددی از فتحعلی‌شاه و درباریان او در ساختمان‌های مختلف، این باغ به نگارستان شهرت یافت. این قصر ـ باغ در روزگار اولیه خود دارای وسعت زیادی بوده است، به گونه‌ای که طبق اسناد قاجاری دروازه جنوبی آن در ضلع شمالی میدان بهارستان واقع بوده و از طرف شرق به دروازه شمیران و از طرف غرب به خیابان صفی‌علیشاه منتهی می‌شده است. در این قصر ـ باغ عمارت‌ها و تالارهای باشکوهی چون عمارت دلگشا، تالار سلام، تالار قلمدان و چندین حوضخانه بر پا گردیده بود. باغ نگارستان رویدادهای تاریخی ـ سیاسی فراوانی را به خود دیده است که از جمله می‌توان به قتل دولتمرد آزاده ایرانی میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی به دست محمدشاه و عوامل او اشاره نمود.

باغ نگارستان،تاریخچه باغ نگارستان
در سال 1284 هـ .ق.، با اجرای طرح توسعه شهری ناصرالدین شاه، باغ نگارستان وارد محدوده شهر تهران شد و با کاسته شدن از اهمیت سیاسی آن در اختیار مؤسسات فرهنگی مختلف قرار گرفت. در زمان سلطنت مظفرالدین شاه به تبعیت از اروپا نخستین مدرسه فلاحت به سرپرستی آقای ((داشر)) و مدرسه صنایع مستظرفه به سرپرستی نقاش معروف محمد غفاری ((کمال الملک)) در این محل تأسیس شد. به سال 1307 خورشیدی اعتمادالدوله قراگوزلو، وزیر فرهنگ ایران، باغ ‌نگارستان را به عنوان محل دائمی دارالمعلمین عالی در نظر گرفت. سپس نقشه ساختمان یک مدرسه عالی با رعایت سبک معماری ایرانی ـ قاجاری و اصول مدرسه‌سازی توسط نیکلای مارکوف (معمار پناهنده روسی) در ضلع شمالی باغ نگارستان تهیه و اجرا شده است.

در این مجموعه ده هزار متر مربعی، 164 اتاق و دو تالار بزرگ احداث شد. در سال 1311 خورشیدی دارالمعلمین عالی با تغییر نام خود به دانشسرای عالی به تربیت معلم برای مدارس جدید ایران پرداخت. در سال 1315 خورشیدی نیز عمارت بزرگ دیگری به عنوان کتابخانه در شمال شرقی باغ نگارستان بنا گردید و پروین اعتصامی ـ شاعره نامدار ـ به عنوان معاون این کتابخانه مشغول به کار شده است.

باغ نگارستان،تاریخچه باغ نگارستان
در طول بیش از نیم قرن، تعداد زیادی از شخصیت‌های علمی، ادبی و هنری کشور چون: ملک‌الشعرای بهار، کاظم عصار، علی‌اکبر دهخدا، بدیع‌الزمان فروزانفر، علی‌نقی وزیری، جلال‌الدین همایی، سعید نفیسی، محمود حسابی، ابراهیم پورداوود، غلامحسین صدیقی، پرویز خانلری، محمد معین، محمدابراهیم باستانی پاریزی، علی‌محمد کاردان و… در این مجموعه تاریخی به تحصیل و تدریس علم پرداخته‌اند. در سال 1313 خورشیدی قانون تأسیس دانشگاه تهران در مجلس شورای ملی تصویب گردید و از سال 1325 خورشیدی به بعد، برخی از دانشکده‌ها و مؤسسات به محل امروزی دانشگاه تهران منتقل شدند. از سال 1335 خورشیدی این بنای عظیم به مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، مؤسسه جغرافیا، مؤسسه زبان‌های خارجی و کلاس‌های عمومی دانشکده ادبیات اختصاص یافت و در سال 1337 خورشیدی به همت دکتر غلامحسین صدیقی به مؤسسه تحقیقات علوم اجتماعی و تعاون واگذار گردید.ه است.
باید اذعان داشت که باغ نگارستان در معرض تخریب‌های بسیاری قرار گرفته و بخش‌های بسیاری از آن نابود شده است. در سال 1350 و 1365 خورشیدی طبق توافقات دانشگاه تهران و سازمان برنامه و بودجه، باغ نگارستان برای ایجاد پارکینگ و تعمیرگاه به آن سازمان واگذار شد که موجب اعتراض تنی چند از استادان دانشگاه تهران و فارغ‌التحصیلان این دانشسرا از جمله آقایان دکتر محمود روح‌الامینی، دکتر غلامحسین صدیقی، دکتر حسن حبیبی و… گشت که بدین ترتیب از تخریب باقیمانده این اثر جلوگیری نمایند.

باغ نگارستان،تاریخچه باغ نگارستان
پس از انتقال دانشکده علوم اجتماعی و تعاون دانشگاه تهران به محل امروزی خود و تخریب بخشی از باغ نگارستان توسط سازمان برنامه و بودجه، با تصویب راه‌اندازی موزۀ تاریخ علم دانشگاه تهران در محل باغ نگارستان، کار حراست، حفاظت، مرمت و بازسازی این مجموعه تاریخی بیش از پیش مورد توجه مسئولان دانشگاه قرار گرفت و تاکنون بخش قابل توجهی از آن انجام یافته است. در آینده‌ای نزدیک این محل به عنوان موزه تاریخ و مفاخر دانشگاه تهران گشایش یافته است.
باغ نگارستان با شماره 2082 در زمره آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

باغ نگارستان،تاریخچه باغ نگارستان

این باغ و موزه زیبا را ببینیدو لذت ببرید.

باغ نگارستان

سود وضرر استفاده از تخم شربتی

تخم شربتی و خواص آن

تخم شربتی،خواص تخم شربتی,خواص درمانی تخم شربتی,تخم شربتی برای چه بیماریهایی خوب است,

تخم شربتی و درمان بیماریها,فواید تخم شربتی,سود وضرر استفاده از تخم شربتی

تخم شربتی یا چیا دانه پرخاصیتی که بیشتر شما آن را می شناسید

تاریخچه درمورد گیاه تخم شربتی

تخم شربتی گیاهی خودرو و یک‌ ساله از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌ های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده به نحوی که

آزتک‌ها (یکی از تمدن‌های آمریکایی) از این دانه های بسیار مقوی، به عنوان غذایی اصلی استفاده می کردند؛ اما بذر آن مانند ذرت به دیگر نقاط جهان نیز برده شده

است. گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی دارد، اما عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم آن می‌کارند. این گیاه در اوایل بهار در کوهستان‌ها و بیابان‌ها روییده و ساقه‌ های آن

مربع شکل و گلش مایل به قرمز و صورتی است. تخم آن سیاه شفاف است و وقتی‌ که در آب ریخته شود سریعاً حالتی خمیری یا ژله ای و لعاب‌دار در آب ایجاد می‌کند

که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری می‌شود. لعاب این دانه‌ ها پس از جذب آب مانند فالوده می‌گردد.

تخم شربتی خواص زیادی دارد و این‌گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود. این گیاه نام‌های دیگری از جمله بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و

بادروج ابیض نیز دارد و از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته است.

در ادامه ضمن نگاهی به خواص تخم شربتی، چند روش استفاده از آن را می گوییم:

تخم شربتی،خواص تخم شربتی
خواص تخم شربتی برای لاغری

استفاده از تخم شربت در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌ های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ ها فرد را سیر

نگه می‌ دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده نمود.

خواص تخم شربتی جهت بیماری‌های تنفسی

این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی است از جمله برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه،

سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر می باشد.

سایر خواص تخم شربتی

 از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.

از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.

 اگر می‌خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنید؛ به خطر اینکه فیبر موجود در آن‌ها باعث لعاب‌دار شدنشان شده و احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند.

 خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را رفع می‌کند.

 از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.

 مشکل دیگری که دامن‌گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم

شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.

 در رفع عطش بسیار موثر می باشد.

 در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.

 تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در

تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

 این دانه‌های ریز سیاه رنگ می‌توانند میزان قند خونتان را تنظیم کنند؛ بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در امان نگه می‌دارند.

 تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌نماید.

 در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج وخوشرنگی و زیبایی طفل بسیار موثر است.

 مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب ازدیاد شیر مادر میشود ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید.

تخم شربتی،خواص تخم شربتی

چند روش درمانی مصرف تخم شربتی

 تقویت اعصاب: روزانه یک یا دو بار تخم شربتی را در عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.

 عطش: مقداری از تخم شربتی را به شربتی که دوست دارید اضافه کنید و بعد از گذشت حداقل دو دقیقه بنوشید.

 تقویت قلب: تخم شربتی را در عرق بید مشک یا نسترن بریزید و میل نمایید.

 تنگی نفس و سرفه‌های خشک: یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و آن را جرعه جرعه بنوشید.

خواص تخم شربتی برای لاغری و کاهش وزن

اجزای تخم شربتی

تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی کلسیم است به طوری که ۵ تا ۶ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم می‌شناسید باید بدانید که این دانه‌های

ریز دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و ۳ برابر بیشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتی‌اکسیدانی نیز قوی‌تر از میوه‌ای مانند بلوبری می باشند.

تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ می‌باشد. در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه‌های به این کوچکی حاوی این اسیدهای چرب است که از این

نظر شباهت زیادی با تخم کتان دارد. حتماً می‌دانید که تخم کتان نیز یکی از منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ می‌باشد. اگر می‌خواهید بیماری‌های قلبی عروقی از شما

دور باشد حتماً به خواص محافظتی این دانه‌های ریز اعتماد نمایید.

تخم شربتی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی منیزیم، منگنز، مس، زینک(روی)، نیاسین (ویتامین ب۳) و ویتامین‌های دیگر بوده و سرشار از فیبرهای محلول در آب می‌باشد. این

دانه‌ها ۹ تا ۱۲ برابر وزن خود آب را به خود گرفته و لعاب مانند می‌شوند.

مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم تخم شربتی

انرژی >>>> ۲٫۰۳۴ کیلوژول

کربوهیدرات ها >>>> ۴۲٫۱۲ گرم

فیبر >>>> ۳۴٫۴ گرم

چربی >>>> ۳۰٫۷۴ گرم

چربی های اشباع شده >>>> ۳٫۳۳۰

چربی های تک اشباع نشده >>>> ۲٫۳۰۹

چربی های چند اشباع نشده >>>> ۲۳٫۶۶۵

پروتئین >>>> ۱۶٫۵۴ گرم

ویتامین آ >>>> ۵۴ میکروگرم

کلسیم >>>> ۶۳۱ میلی گرم

آهن >>>> ۷٫۷۲ میلی گرم

منیزیم >>>> ۳۳۵ میلی گرم

منگنز >>>> ۲٫۷۲۳ میلی گرم

فسفر >>>> ۸۶۰ میلی گرم

پتاسیم >>>> ۴۰۷ میلی گرم

سدیم >>>> ۱۶ میلی گرم

روی >>>> ۴٫۵۸ میلی گرم

موارد منع مصرف تخم شربتی

تخم شربتی،خواص تخم شربتی

 اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.

 زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سر گیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می شود.

 مصرف این دانه‌ها برای افرادی که داروهای ضد انعقاد می‌خورند نیز توصیه نمی‌شود.

 توجه داشته باشید که این دانه‌های ریز حاوی گلوتن هستند و اگر شما جزو افراد حساس به این ترکیب هستید در مصرف آن دقت کنید.

 اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید نیز بهتر است قبل از مصرف تخم شربتی با پزشک خود مشورت کنید.

 تخم شربتی همچنین باعث کاهش فشارخون می‌شود برای همین سالمندانی که داروی ضدفشار مصرف می‌کنند باید حواسشان به مصرف آن باشد.

دانستنی هایی درمورد تخم شربتی

 به تعادل گلوکز خون کمک می کند (برای بیماران دیابتی عالی است).

 آهن موجود در آن، سه برابر اسفناج است.

 تخم شربتی به جز آمینواسید تورین، همه ی آمینواسیدهای مورد نیاز بدن را در خود دارد و غذایی کامل محسوب می گردد.

 تخم شربتی فیبر غذایی فوق العاده ای دارد و به همین دلیل، برای گوارش و درمان بافت های گوارشی عالی است.

 برای پوست، مو و ناخن ها مفید است.

 دارای ۲۰ درصد پروتئین است.

 سرشار از آنتی اکسیدان ها است (میزان آنتی اکسیدان های آن، ۴ برابر قره قاط است).

 میزان کلسیم موجود در آن، پنج برابر شیر است.

 میزان ویتامین C موجود در آن، ۷ برابر پرتقال است.

در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه‌ های به این کوچکی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل، غذایی عالی برای مغز و قلب است. میزان امگا ۳ موجود در

تخم شربتی، ۸ برابر ماهی سالمون است.

تخم شربتی،خواص تخم شربتی

 پتاسیم موجود در آن، دو برابر پتاسیم موجود در موز است.

 جایگزین بسیار خوبی برای تخم مرغ است. تنها کافی است آن را با آب مخلوط کنید و ژله ی به دست آمده را به جای تخم مرغ، در غذاهای خود استفاده کنید.

 از زمان‌های قدیم آزتک‌ها از این دانه‌ ها به همراه ذرت به عنوان ماده‌ی غذایی استفاده می‌ کردند. سال ها است که مردم مکزیک به

 خواص مقوی این دانه‌ ها پی برده ‌اند و از آن استفاده می ‌کنند.

 مردم ایران هم از طرفداران تخم شربتی هستند و از آن برای رفع عطش استفاده می کنند.

خواص بی نظیر تخم شربتی را نادیده نگیرید.

تخم شربتی

جوز هندی

جوز هندی و خواص آن

چقدر در مورد جوز هندی می دانید؟ با ماهمراه شوید تا این گیاه را بهتر بشناسید.

منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت

خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می

رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن میگردد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

جوز هندی درختی است دوپایه، به ارتفاع 8 تا10 متر و دارای برگهای دائمی که در جزائر ملوک به صورت وحشی می روید. شکل ظاهری آن بی شباهت به درخت نارنج

نیست زیرا بر روی شاخه های متعدد آن برگهایی متناوب، ساده، کامل، موجدار، بیضوی، نوک تیز، بدون استیبول و چرمی شبیه برگ درخت نارنج به وجود می آید. سطح

فوقانی پهنک برگ به رنگ سبز تیره ولی سطح تحتانی آن روشن تر و به رنگ سبز مایل به سفید می باشد.

در طول شاخه های آن گلهای نر و ماده بر روی دو پایه به وجود می آید.

گلهای نر آن دارای پوششی ضخیم، گوشتدار و منقسم به سه قسمت نوک تیز اند و به صورت مجتمع بر روی شاخه قرار می گیرند.

در گلهای ماده نیز پوششی شبیه گلهای نر وجود دارد و دارای یک تخمدان تک خانه است که از لقاح آن یک میوه ی سته شبیه هلو و محتوی دانه های بیضوی محصور در

یک پوشش گوشتی و قرمز رنگ تبدیل می گردد.

قسمت مورد استفاده ی این درخت دانه و پوشش اطراف آن است. بهره برداری از این درخت معمولاٌ از پایه های 7 ساله شروع می شود و در سن 25 سالگی نیز حداکثر

مقدار میوه از آن به دست می آید و چون در تمام سال میوه بر روی درخت وجود دارد در هر فصلی می توان از درخت بهره برداری به عمل آورد. ولی بهترین موقع زمانی

است که هنوز میوه ها در حال باز شدن باشند. میوه ی رسیده ی گیاه پس از باز شدن دانه هایی خارج می سازد که درون محفظه ای به رنگ قرمز نهفته می باشند.

دقت در وضع دانه ی گیاه نشان می دهد که ارتباط دانه با محفظه ی مذکور منحصراً از راه قاعده ی آن است. هر دانه را نیز از خارج پوسته ی سختی به رنگ قهوه ای که

دارای شیارهای عمیق منشعب از قاعده است، در بر می گیرد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

اگر پوسته ی سخت دانه از آن جدا شود، مغز آن ظاهر می گردد که سطحی چین خورده دارد و وجموعاً به رنگ خاکستری جلوه می نماید. بوی آن مخصوص و طعمش

تند روغنی معطر و بسیار مطبوع است.

پس از چیدن میوه ها دانه های محصور در پوشش خارجی را در آب نمک می خیسانند و پس از آن که با این عمل پوشش خارجی دانه (Macis) از آن جدا گردید، دانه ها

را بر روی شاسی ها تحت اثر گرمای ملایم به نحوی که به خوبی تهویه گردند قرار می دهند و مرتباً هر دو روز یک بار آنها را زیر و رو می کنند. با این روش در طی مدت دو

ماه مغز درون دانه از پوسته ی آن ازاد می گردد (بر اثر خشک شدن و از دست دادن آب). در این هنگام با قطعه چوب سبک وزنی ضربات ملایم بر روی پوسته ی آن وارد

می آورند و مغز دانه را از پوسته جدا می کند.

ترکیبات شیمیایی- دانه ی گیاه که موسکاد نامیده می شود دارای آمیدون، مواد آلبومینوئیدی، مواد چرب جامد به مقدار 35 تا 40 درصد،

اسانس 8 تا 15 درصد و رزین می باشد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

اسانس موسکاد مایعی بیرنگ با کمی تمایل به زردی دارای بوی معطر و طعم گرم و سوزاننده است. در ترکیب آن نیز مخلوطی از پنین، کامفن راست (80درصد)، دیپانتن،

الکلهای ترپنی، کمی اوژنول، سافرانین، میریستین و… یافت می گردد.

بوردو موسکاد ماده ی چرب مغز دانه ی گیاه است که برای تهیه آن مغز دانه ها را به صورت گرد در آورده بر روی غربال مویی می گسترانند و تحت اثر بخار آب قرار می

دهند تا مواد چرب آن به حالت مایع و قابل استخراج در آید. سپس آن را به سرعت تحت اثر فشار صفحات آهنی سفید که قبلاً به علت قرار گرفتن در آب جوش کاملاً داغ

شده است قرار می دهند. چون ماده ی روغنی که تحت اثر فشار صفحات آهنی گرم از گرد دانه خارج می شود مقداری آب همراه دارد. برای خارج شدن آب از روغن

ظرف محتوی آنها را خنک می نماید به حدی که آب درون آن سرد شده و جدا شدن روغن از آب میسر می گردد.

صاف کردن روغن به دست آمده نیز باید در دمای 100 درجه صورت گیرد.

خواص درمانی- دانه ی این گیاه و همچنین پوشش خارجی آن (Masic) از مواد محرک و مؤثر است. ولی ادامه ی مصرف آن خطرناک می باشد و مصرف 7 تا 12 گرم آن

موجب مسمومیت می شود. مصرف بی رویه ی اسانس موسکاد ایجاد رخوت و خواب عمیق همراه با کاهش عمل رفلکس ها می کند. سمی بودن آن برای انسان بیشتر

از حیوانات است. با توجه به موارد مسمومیت که غالباً از مصرف موسکاد و اسانس آن پیش می آید، باید همواره این نکان مورد دقت قرار گیرد که اولاً اگر مصرف آنها بی

رویه و بیشتر از مقادیر درمانی نباشد و ثانیاً ادامه پیدا نکند بی خطر می باشد.

موسکاد و پوشش خارجی آن علاوه بر مصارف درمانی در فرمول عده ای از فراورده های دارویی وارد می شود و به علاوه از ان در تهیه ی بعضی لیکورهای مقوی قلب و

هضم کننده استفاده می شود. بوردوموسکاد در استعمال خارج به صورت مالیدن بر روی عضو برای درمان رماتیسم به کار می رود.

شکلهای دارویی- موسکاد در فرمول الکلای گاروس و همچنین آب ملیس ده کارمس و الکلای فیروراوانتی وارد می شود

جوز هندی،خواص جوز هندی

بوردوموسکاد در تهیه ی بم نروال و لینیمال دوروزن و یا به طور خالص برای مالش دادن بر روی عضو در رماتیسم به کار برده می شود.

محفظه ی بیرون دانه به مصارف درمانی نمی رسد ولی از آن برای تهیه ی نوعی شراب استفاده می گردد.

اسانی موسکاد به عنوان مقوی و به مقدار 25 قطره یا نصف قاشق چایخوری در یک فنجان آب گرم مصرف می شود مشروط بر آن که به طور مداوم به کار نرود.

تولید ادویه جوز هندی در اندونزی به عنوان یک حرفه محسوب می شود و در تمام سال عده ی خاصی به خشک کردن و تولید آن مشغولند. همان طور که گفته شد جوز

هندی از طعم بسیار لذیذی برخوردار است و در کشورهای گرمسیری به خصوص طرفداران خاص خود را دارد. جوز هندی به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین

دهنده ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است ولی افراط در مصرف آن بر روی بخش کنتل احساسات در مغز تأثیر گذاشته و در واقع آن را تحریک می کند و پس از مصرف

آن احساس نشاط و رضایت به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آید.البته مصرف ان بستگی به طبع اشخاص دارد. برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است

از این گیاه مفید استفاده نمایید.

جوز هندی

قیمت فارماتون خارجی

قیمت فارماتون خارجی

فارماتون چیست,ژریاتریک فارماتون چیست؟,قرص فارماتون چیست,داروی فارماتون چیست؟,مولتی ویتامین فارماتون چیست,عوارض فارماتون چیست,خواص فارماتون چیست,فارماتون برای چیست,کار فارماتون چیست,عوارض کپسول فارماتون چیست,فارماتون اصل,فارماتون اصل قیمت,فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل,قرص فارماتون اصل,تشخیص فارماتون اصل از تقلبی,خرید فارماتون اصل,مشخصات فارماتون اصل,قرص فارماتون اصلی,فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 30 تایی,قیمت فارماتون اصل,قیمت فارماتون,قرص فارماتون قیمت,ژریاتریک فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 100 تایی,قیمت فارماتون اصلی,قیمت فارماتون خارجی,فارماتون اصل به قیمت واقعی,فارماتون tnt,قرص فارماتون tnt,کپسول فارماتون tnt,مولتی ویتامین فارماتون tnt,فارماتون تقلبی,فارماتون تقلبی,تشخیص فارماتون تقلبی,قرص فارماتون تقلبی,ژریاتریک فارماتون تقلبی,فارماتون اصل و تقلبی,کپسول فارماتون تقلبی,عکس فارماتون تقلبی,فارماتون اصلی و تقلبی,فارماتون ویکی پدیا,فارماتون در بدنسازی,قرص فارماتون در بدنسازی,مصرف فارماتون در بدنسازی,فارماتون بدنسازی,تاثیر فارماتون در بدنسازی,نقش فارماتون در بدنسازی,قرص های فارماتون در بدنسازی,فارماتون عوارض,فارماتون و عوارض,عوارض فارماتون چیست,فارماتون و عوارض آن,pharmaton عوارض,عوارض فارماتون اصل,فارماتون خواص,pharmaton خواص,خواص فارماتون چیست

فارماتون یکی از انواع مولتی های وارداتی است که سالهاست در داروخانه های ایران با مجوز در حال ارائه است این دارو که در کشور ما با توجه به وجود مارک

فارماتون بر روی کپسول ها و درشیـشه ها به نام “فارماتون” شناخته می شود، یکی از محصولات مشهور شرکت فارماتون می باشد. این دارو به دلیل فرم خاص

دارویی، سوسپانسیون درون کپسول نرم، دارای فراهمی زیستی بسیار خوبی است و جزو مقبول ترین ویتامین ها در کشور است.

فارماتون (Pharmaton) نام تجاری یکی از مکمل های ویتامین سوییسی اصل است که در ایران و سراسر جهان

به عنوان یکی از معروف ترین مکمل های غذایی و مولتی ویتامین برای بدن مصرف می شود.

فارماتون,فارماتون چیست

مشخصات فارماتون :

بنا به گفته سازنده کپسول های ژریاتریک فارماتون هیچ گونه عوارض جانبی برای شخصی سالم ندارد.

موارد ذکر شده بر روی بسته کپسول های فارماتون نوشته شده است.

فارماتون چیست؟

ژریاتریک فارماتون دارای چهار گروه ماده ی فعال است :

۱-دارای  عصاره جینسنگ با غلظت بالا

۲-دارای دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات .

۳-دارای مواد دخیل در متابولیسم. (ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب )

۴-دارای  مواد موثر در متابولیسم چربی ها که سبب برداشت یا کاهش ذخابر چربی کبد می شوند. (کولین، اینوزیتول، لینولئیک اسید ) 

اثرات فارماتون چیست؟

ژریاتریک فارماتون به دلیل مواد تشکیل دهنده ئ آن در افراد میانسال و جوانتر که به دلیل فعالیتهای

بیش از اندازه فکری و بدنی دچار استرس می باشند، نیز مورد استفاده است .

جین‏سنگ (جین‏سینگ) دارای انواعی از پاناکسوزیدها و پاناگزاتریول و پاناگزادیول است.

این ترکیب دارای اثر محرک نسبی بر روی مغز و بدن انسان می باشد که باعث

احساس افزایش تمرکز و احتمالا بهبود حافظه می گردد .

فارماتون,فارماتون چیست

به دلیل وحود دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات، ژریاتریک فارماتون یک ترکیب بهبود دهنده ی خلق و خوی بسیار ضعیف است .

در این ترکیب دارویی حدود ۲۰ نوع ویتامین و ماده ی معدنی مناسب برای بدن انسان وجود دارد که می تواند

کمبود ویتامین های ناشی از سو تغذیه یا سو جذب را برطرف نماید .

مقدار مصرف (دوز مصرف) فارماتون

بر روی جعبه کپسول فارماتون توصیه شده است ابتدا روزی دو کپسول، یکی همراه صبحانه و یکی همراه ناهار، برای

دو تا سه هفته مصرف شود و بعد از این مدت روزی یک کپسول همراه صبحانه مصرف می شود که این کار

می توان در چند ماه تکرار شود و همان طور که در بالا گفته شد اثرات جانبی ندارد.

فارماتون,فارماتون چیست

بهترین زمان برای مصرف ویتامین و مکمل های معدنی مانند فارمتون در هنگام صرف غذاست.

اگر آنها را با شکم خالی مصرف کنید، ممکن است بدنتان نتواند به خوبی آنرا

جذب کند و دچار ناراحتی های معده شوید . فارماتون داروی چاقی نیست.

سوخت و ساز را بهبود می بخشد و مثل همه مولتی ویتامین ها اشتها آور است .

موارد منع مصرف فارماتون

فارماتون دارای قند نیست و برای بیماران دیابتی با تجویز پزشک مشکلی به همراه ندارد.

در صورت داشتن موارد زیر فارماتون مصرف نکنید:

-*- مشکلات کلیوی دارید .

-*- مشکلاتی درافزایش جذب اهن دارید، مانند هموکروماتوزیس

-*- یا اگرسطح کلسیم ادرار یا خونتان بالا ست .

-*- یا اگر به مواد ساخته شده در این دارو حساسیت دارید .

-*- اگر به سویا یا بادام زمینی حساسیت دارید نباید این کپسول را مصرف کنید .

فارماتون,فارماتون چیست

کپسولهای فارماتون را همراه با مقدار کمی از مایعات مصرف کنید.

در صورتی که بلع کپسول مشکل است می توان آن را برش داد و محتویات آن را همراه مقداری مربا یا عسل میل نمود.

مصرف فارماتون ساعت خاصی ندارد، در صورت فراموشی یک دوز آن دوز را حذف نمایید.

این دارو باید در جای خشک وخنک نگهداری شود

فارماتون

ئ

نکته ئ عجیب در کسب موفقیت همه ئ ثروتمندان جهان

یکی از مهمترین عواملی که هیچ وقت در زندگی به آن توجه نمیکنیم توانایی هایی است که داریم.نوشتن

توانایی ها روی یک کاغذ می تواند به شما بسیار کمک کند.شما را به خواندن این داستان زیبا دعوت می نماییم.

 ئ,

سرهنگ ساندرس یک روز در منزل نشسته بود در این میان نوه اش آمد و گفت: بابابزرگ این ماه برایم یک دوچرخه میخری؟

او نوه اش را خیلی دوست می داشت، گفت: حتماً عزیزم، حساب کرد ماهی ۵۰۰ دلار حقوق بازنشستگی میگیرم

و حتی در مخارج خانه هم می مانم. شروع کرد به خواندن کتاب های موفقیت.

ئ,

در یکی از بندهای یک کتاب نوشته بود: قابلیت هایتان را روی کاغذ بنویسید. او شروع کرد به نوشتن.

دوباره نوه اش آمد و گفت: بابا بزرگ داری چه کار می کنی؟

پدربزرگ گفت: دارم کارهایی که بلدم را مینویسم. پسرک گفت: بابابزرگ بنویس مرغ های خوشمزه درست می کنی.

پیرمرد پودرهایی را درست می کرد که وقتی به مرغ ها میزد مزه مرغ ها شگفت انگیز می شد.

او راهش را پیدا کرد. پودر مرغ را برای فروش نزد اولین رستوران برد اما صاحب آنجا قبول نکرد، دومین رستوران نه،

سومین رستوران نه، او به ۶۲۳ رستوران مراجعه کرد و ششصدوبیست و چهارمین رستوران حاضر شد از پودر مرغ استفاده کند.

ئ,

امروز کارخانه پودر مرغ کنتاکی در ۱۲۴ کشور دنیا نمایندگی دارد و اگر در آمریکا کسی بخواهد عکس سرهنگ ساندرس

و پودر مرغ کنتاکی را جلوی در رستورانش بزند، باید ۵۰ هزار دلار به این شرکت پرداخت کند.

نکته ئ عجیب در کسب موفقیت